Грозният скандал, който се разигра в ефир, по време на "Панорама" снощи, определено е темата на деня в мрежите. Знаем, че Светльо Витков буквално изригна и скочи на бой на политическия си опонент Димитър Митев по време на дебата. Единствено реакцията на водещия - Бойко Василев, който скочи на крака, за да ги разтървава, предотврати физическата разпра.

Витков избесня в момента, в който Митев го нарече чалга певец и така и не успя да се кротне като в крайна сметка дори напусна студиото бесен. Преди обидата, фронтменът на Хиподил пък нарече Митев - комунистче и слуга на Александър Томов, към чиято партия е младият му колега.

"Не ме е яд, че скочих в ефир. Яд ме е, че това човече, това комунистче не излезе навън, за да му покажа аз кой е чалгар. Да се знае - не съм с "модерни" разбирания и не съм "либераст". Браня и ще браня две неща и това са семейството и честта си. И всеки, който опита да ги "удари", ще си носи последиците", заяви Витков в профила си преди часове.

А на коментарите на потребители смигна, че Митев не бива да се успокоява, защото предаването свърши, а държавата ни е малка... "Ако ме разбирате какво искам да ви кажа", иронично подметна певецът-политик.

Накрая той все пак се извини на зрителите за цирка, който е трябвало да изгледат, но отново повтори, че не се извинява за правилната, според него, реакция.