Светослав Витков от „Глас народен“ изригна след разигралия се екшън в петъчното издание на "Панорама", с негово участие.

В профила си в социалната мрежа, той написа, че опонента му има повече зъби в устата си, отколкото заслужава, предвид факта, че не се е научил на уважение. Припомняме, че в петък в Панорама почти се стигна до физическа схватка с политическия му опонент от „Българска Социалдемокрация – Евролевица" Димитър Митев

Светослав Витков отбелязва, че е старомоден и не е либералист. Според него, мъжът трябва да брани две неща – честта и семейството си. всеки, който удари по едно от двете, ще „понесе ответното ехо“, категоричен е той.

Витков не скри, че единственото, за което съжалява е, че „пикльото и слуга на крадеца Лупи“, който го нарече в ефира на „Панорама“ „чалга певец“, не се е съгласил да излязат пред студиото, за да се разберат. Бесен е заради това, че вместо да излезе, „смелото комунистче“ и обкръжението му, са повикали органите на реда. Той обаче вярва, че България е малко място и все някъде ще имат възможността да се засекат и да решат спора помежду си.

По отношение на останалите участници, Витков посочва, че въпреки различните им позиции, са успели да запазят някакво уважение.
По повод скандала директорът на БНТ Емил Кошлуков отбеляза, че каквито участници им пратят партийните централи, такива показват.
Източник: dir.bg

Витков изригна след екшъна в Панорама: Има повече зъби в устата си, отколкото заслужава!