Виктория Василева напуска политиката с вдигната глава!

Доволна и горда, че не се е компрометирала пред самата себе си, е бившата вече депутатка Виктория Василева. Тя напусна парламента и политиката като даде интервю по темата преди часове. В ефир Василева заяви, че не смята, че има какво повече да даде и се оттегля. Тя се зарече, че няма да участва в нов политически проект като този на Стефан Янев например.

"Политиката не е сватба, аз не съм омъжена за нея. Имам си съпруг и той ми е достатъчен, втори не ми трява, мерси! Със Слави Трифонов не съм говорила, така че нямам представа какво мисли той за напускането ми и факта, че няма да остана дори член на ИТН. Но знам, че вече има мнение, той винаги има такова, по всички въпроси", казва Василева.

Бившата депутатка разказа и за срещите си с Кирил Петков, които били няколко на брой по време на кабинета, но никога по кой знае колко съществени казуси. "Да, виждали сме се и сме разменяли то някоя дума, това е. Нищо, което да си струва обсъждането", каза Василева.

Тя обаче заяви, че не разбира обидите и клеветите на напусналите ИТН по отношение на Слави и партията. "Не може да плюеш по нещо, от което си бил част и си влагал от себе си, не мисля, че е редно. Чисто човешки е грозна такава постъпка. Но от престоя ми в парламента се убедих в едно нещо и то е, че хората не се учат от своите грешки", сподели Василева.