Виктор Орбан изригна пред Доналд Тръмп на конференция!

На конференция в Далас, на която бе и Доналд Тръмп, Виктор Орбан изригна така, както само той си може. И заяви на всички глобалисти и прогресивисти, буквално, да вървят по дяволите. "Казвам го гласно, да! И ще го казвам отново и отново, докато не се събудим всички. Защото тези хора искат да ни отделят от най-важното - от Християнството. А ако това се случи, ще осъзнаете какво е адът да настъпи на земята", заяви унгарският премиер.

Орбан каза още, че той и страната му никога няма да приемат новия Запад, с новите му "ценности", различни от християнските. Той обяви, че за него и народа му семейството означава майка и баща, които съответно са мъж и жена. Нищо друго не се признава. "Не ми пука какво искат тези ненормалници, крещящи за 31 пола или други подобни извращения. Трябва всички да се обединим и да се борим срещу тях", каза Орбан.

Премиерът говори и за положението с Украйна като е категоричен, че да се продължава със санкции против Русия значи да се продължава и със самата война. А това, по думите му, само ще усложни и без друго сложната ситуация на Запада, който е в състояние на тежка криза.

"Криза, която сам си направи. Разберете, че в момента Западът работи против Запада, работи против себе си. Щеше да бъде страшно комично, ако не беше жалко и самоубийствено. Само с мир и преговори може да се възстанови мирът. А за преговори и смирение са нужни силни лидери, слабите не го могат това", казва Орбан.