Министърката в служебния кабинет откровено призна какво мисли за отношенията на президента и столетницата

Весела Лечева коментира факта защо е приела да стане служебен  министър. В интервю спортната министърка каза, че е убедена в положителното отношения на държавния глава към членовете на БСП и е заставал в тяхна подкрепа.. Румен Радев никога не се е месил какви решения ще вземе левицата.

Лечева коментира поетия пост така: „Президентът ме покани на разговор, на който обсъдихме какви проблеми има в спорта и какви са начините да се решат.Изявявала съм се в спорта в различни качества и имам поглед, затова приех да стана служебен министър.”

„Много ме заболя като разбрах каква е реакцията на партията, след назначението ми.”, допълва тя и добавя още, че винаги е работила съвестно за БСП, но участието ми като служебен министър е единствено само в лично качество.  И на всички е ясно, че пряка отговорност може да се носи само от служебния кабинет.

Весела Лечева сподели още, че няма никакви угризения, че с нещо е навредила на собствената си партия. „Дейността ми в БСП е показателна и това може да се установи  от резултатите ми на изборите. И това личи най-вече по времето на ГЕРБ, когато Борисов се радваше на най-големия си възход.”

Лечева и останалите министри обаче ще останат извън листите за изборите н БСП, защото са били министри в служебния кабинет  на Гълъб Донев.

Източник: standartnews.com