Тя е на четвърто място в листата на левицата

Партията на Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, изгуби още един от депутатите си.

Става въпрос за бившата народна представителка Цвета Галунова, която е отишла в редиците на БСП във Велико Търново. Казано с други думи, тя вече е социалистка.

От БСП издават, че влиза в листата на партията във Велико Търново от гражданската квота.

Младата шахматистка бе сред имената в края на миналия парламент, спрягани като потенциален отцепник от партията на Копейкин, след като Елена Гунчева я напусна.

Галунова остана до последно с колегите си от "Възраждане" и не напусна Костадин Костадинов, но вече е в редиците на БСП. Тя е на четвърто място в листата на БСП във Велико Търново.

Междувременно стана ясно, че лидерът на „Възраждане“ – Костя Копейкин се е сдушил с известна личност от футболните среди. Става въпрос за прочутия футболен фен Димитър Ангелов-Дучето е в неформалния изборен щаб на партията на Костя Копейкин. За това алармираха левскари и дори публикуваха снимки от турското кафене в столицата, в което двамата обсъждат политиката на една маса.

Запознати разкриват, че Дучето е дал обещание на Костя Копейкин, че ще активира фенските маси в полза на националистите русофили. За никого не е тайна, че навремето той бе тартор на сектор „Г“ и учреди десетки фенклубове на „червените“.

Източник: lupa.bg