Тошко Йорданов се държа безобразно с дамата!

Верният човек на Слави в ИТН - Тошко Йорданов показа, че яко го тресе нервата и то още от сутринта. Депутатът, който в следващия парламент има голяма вероятност вече да не е депутат, явно го терзае тази мисъл и избухва за щяло и за нещяло. Йорданов направи страшно грозно впечатление като се сопна рязко на обикновен репортерски въпрос.

Кадър на Би Ти Ви, при това жена (към която би трябвало да прояви кавалерство и възпитание), го попита пред входа на НС как би коментирал това, че бившите им коалиционни партньори обвиняват именно ИТН затова, че България остана без управление. При това точно в месеци на жестока и световна криза.

"Колежке, внимавайте какво говорите и се научете да си формулирате въпросите. Вие не казвате, че Христо Иванов или Свиленски твърдят еди какво си, Вие го заявявате едва ли не като факт. Първо се научете как се пита, тогава се тикайте напред с микрофона", тросна се Тошко, явно бесен от темата като цяло.

Избесня и допълнително на въпрос дали ИТН ще успее да влезе и с колко депутати в идния парламент. "Колкото влезем, толкова ще влезем, точка! Избирателите ни ще решат какво и за кого сме правили всичко и в чии интерес са били решенията ни", отсече Тошко Йорданов.