Тошко Йорданов се разбесня пред залата!

Дясната ръка на Слави Трифонов се разбесня в парламента днес, когато циркът обещава да е целодневен. Депутатът от ИТН заяви високо, че Кирил Петков е открил нов чалъм, за да се задържи във властта, но тактиката била повече от срамна. Това е нечуван, уникален позор от хората, които до днес управляват и все още го правят, смята Тошко.

Той разказа, че има скрийншоти с текстови съобщения, изпращани от Петков до народни представители от партията на Дългия, с увещания и молби да ги подкрепят утре на вота. Знаем, че гласуването за искания вот на недоверие към ПП се задава до часове и обещава да бъде повече от скандален.

"Агитациите и атаките към депутати започнаха още след излизането ни от коалицията и стават все по-агресивни. Какво друго можехме и можем да направим, за да покажем мнението си за управлението и как ще гласуваме утре - не ме питайте такива неща! А ако някой иска да се отцепи, да предаде това, в което се е клел, моля! Но ще ви кажа, че най-опасните фанатици са тези, които са новопокръстени в друга вяра", заяви Йорданов.

Не на последно място той обяви, че Петков трябва да се срамува затова, че след като депутати спрели да му вдигат телефона, виждайки познатия номер, той започнал да организира и кара трети лица да звънят и да тормозят колегите му.