Тошко Йорданов заяви, че в ПП има кадърни хора, но са в сянка!

Народният представител от ИТН - Тошко Йорданов взриви ефира преди часове като заяви, че е имало вариант да преговарят с ПП за съставяне на кабинет, но последните са го провалили. Йорданов е категоричен, че името на Асен Василев е причината преговори да няма. Защото, според него, дали премиер ще бъде Петков или ще е Василев, разликата е нулева.

"В тяхната партия има много кадърни хора, мислещи хора и хора с опит в специалността си. Да бяха излъчили някого от тях, а не Василев, с радост бихме седнала и ние на масата за преговорите. Сами разбирате обаче, че това вече не може да стане. Взеха се поредици от грешни и лоши за страната ни решения и то точно от тези двамата - Асен и Кирил. Решения, които ние няма как да подкрепим и да си затваряме и двете очи", каза Тошко.

Дясната ръка на Слави съобщи още, че от ПП гледат на народните представители като на овце и се опитват да ги "пазаруват" като зарзават на пазара. "Или да го кажа така - тези хора разсъждават все едно са фирма, която купува акции. Само че с политиката и политическите партии е доста по-различно, не е така", коментира Йорданов.

Колкото до Виктория Василева, той заяви, че тя ще си изпълни поетите ангажименти към ИТН и ще си тръгне от парламента. "Каза ми, че й е трудно и я разбирам. Наистина в последно време атмосферата в НС е кошмарна, не всеки може да издържи на това чудо", обяснява Йорданов.