Задава се и нова стачна вълна

Гадателката Теодора Стефанова, по-известна като гадателката на Берлускони прогнозира, че предсрочните избори са неизбежни.

Според нея, Слави Трифонов ще премине в опозиция, след като напусна коалицията. Премиерът Кирил Петков и останалите от обкръжението му обаче ще направят всичко възможно в опит да спасят положението. Ще направят опит да създадат нова конфигурация с отделните партиийни групи.

Тя обаче смята, че съществуването на сегашното правителство е невъзможно.

Теодора Стефанова с интересни гадания за предстоящото на българската политическа сцена

Теодора Стефанова пророкува, че президентът Румен Радев ще направи опит да успокои ситуацията, показвайки загрижеността си за България. Тя обаче допълва, че той вече готви новият служебен кабинет.

Очакванията на Теодора Стефанова са за служебен премиер отново да бъде избран Стефан Янев. Всички партии вече се опитват да стягат редиците за предстоящите предсрочни избори. Според гадателката обаче, следващо правителство е невъзможно, без ГЕРБ и ДПС. По отношение на БСП, тя прогнозира, че партията ще се раздроби.

Стефанова пророкува, че на политическата сцена ще излезе и нов лидер на партия, която ще събере наистина качествени хора. Очакванията й са, че партиите в новия парламент ще са 6-7.

В заключение гадателката на Берлускони предрече, че през септември и октомври у нас се задава нова стачна вълна.

Източник: standartnews.com