Бившият културен министър е разочарован и от промяната в Бойко Борисов

Стефан Данаилов разкритикува съпартийците си от БСП. Бившият културен министър заяви, че в момента нещата изобщо не вървят добре. "Няма яснота какво се прави и защо", коментира ситуацията в страната Данаилов в интервю за вестник "Преса".

[caption id="attachment_262153" align="alignleft" width="300"]Стефан Данаилов разкритикува кабинета Стефан Данаилов разкритикува кабинета[/caption]

Известният актьор сподели още, че още в деня на откриването на Парламента е посъветвал Орешарски да не позволява на разни кариеристи да му се качват на главата. "Аз знам какво е да ти се подмазват кариеристи заради този или онзи пост. Пламен уж каза, че ще ме послуша", продължава с откровенията звездата. Данаилов не разбира и упорството на управляващите да държат властта въпреки нескритото хорско недоволство срещу тях. "Аз това не мога да си го представя - да ме освиркват хората, да не ме искат, а аз на инат да стоя. Веднага ще се махна", коментира ситуацията с протестите срещу кабинета бившия министър на културата.

Актьорът коментира и поведението на Бойко Борисов в последните месеци. Данаилов заяви, че много пъти е разговарял с лидера на ГЕРБ преди години, но тогава той е бил съвсем различен от сега. "Беше усмихнат, готин. Не знам какво му стана, поведението му настрои хората срещу него", завършва звездата, научиха от БЛИЦ.