Главният прокурор Сотир Цацаров ще поиска имунитета и на Десислав Чуколов и Илиан Тодоров

След безпрецедентния скандал, който депутати от Атака, начело с Волен Сидеров, предизвикаха на летище Варна, главният прокурор Сотир Цацаров обмисля да поиска имунитета и на още двама депутати от Атака. Това са Десислав Чуколов и Илиан Тодоров. Двамата са участвали в мелето, при което пострада служител на полицията.

[caption id="attachment_262520" align="alignleft" width="300"]Още двама депутати на Атака може да останат без имунитет заради скандала на летище Варна Още двама депутати на Атака може да останат без имунитет заради скандала на летище Варна[/caption]

Припомняме ви, че по време на скандала Волен Сидеров удари в слепоочието полицаят Костадин Колев. Камерите на летището са записали цялата разправия, а на тях ясно се вижда, че в започналото меле се включват и двамата народни представители от националистическата партия. Към момента въпросното видео се намира в Софийска прокуратура, но съдържанието му не е официално оповестено. За да се обмисля свалянето на имунитета на двамата обаче, най-вероятно Цацаров е видял участието им в скандала, коментират запознати, научиха от БЛИЦ.

Има дори слухове, че Деница Гаджева също е имала някакво участие. Говори се, че депутатката е опитала да рита служителите на летището още докато е слизала от самолета. Все още обаче липсват официални данни това да се е случило.