Ицо Хазарта се превърна в тема номер едно с това селфи!

Нов скандал разбуни депутатския кошер днес в пленарна зала на НС, където рапърът-депутат Ицо Хазарта показа среден пръст, че и си направи селфи с него. Жестът му бе посветен на гербаджийската група, която бе вдигнала листове с надпис "Оставка" на кабинета. През същото това време от трибуната говореше вицето Калина Константинова по темата за бежанците украински.

На оставките на ГЕРБ към кабинета, Христо Петров (Ицо Хазарта) навири средния си пръст и ухилен до уши, се щракна от мястото си в залата. Той обаче моментално бе фиксиран от бившата здравна министърка Десислава Атанасова, която нададе рев и уведоми всички за просташката изцепка. Тя настоя Петров да бъде веднага наказан с предупреждение и забележка.

"Какво е това нещо, какъв е този цинизъм?! Господинът се намира на място, коренно различно от задимените и шумни кръчми, в които е свикнал да пее и да се резили. Тук е народно събрание, не е бар. И щом си избран от народа, ще се държиш подобаващо и ще спазваш етикет и уважение към самата институция. Позор! Пълен позор е това!", скастри го Атанасова.

В отговор пред медии Ицо Хазарта пък обясни, че е направил това, за да бъде в тон с поведението на хората от ГЕРБ, каквото са показвали на народа си повече от десетилетие. Той отказа да се извини, камо ли да обещае, че повече няма да се повтори.