Все пак е петък – ден на майстора

Сякаш днешният фалстарт на парламента не стигна, а бе последван и от бомбата, която хвърли министърът на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов.

Към 9 ч. в парламента се бяха регистрирали едва 112 народни представители. Поради тази причина председателят Мирослав Иванов заяви, че няма кворум и поради тази причина отложи заседанието за 9.30 ч.

След днешния фалстарт на парламента, Сандов хвърли бомбата за…

Междувременно министърът на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов заяви в ефира на Нова тв, че от ПП са отправили покана за среща към ИТН. Той обаче побърза да допълни, че тази покана е била отхвърлена и реално срещу между двете партии не е била проведена.

Той посочи, че с няколко човека от редиците на ИТН е невъзможно да се проведе диалог. В този ред на мисли той посочи, че именно този факт е създал чисто комуникационно проблемите не само на настоящото правителство, а и на предходните две.

Той разкри, че съществува хипотеза след изборите, ПП, ДБ и БСП ще съставят мнозинство.

За никого не е тайна, че в последно време обстановката е повече от динамична. Сандов посочи, че през последните години стана ясно, че новопоявила се партия може да направи за 2 месеца резултат, който е по-голям от партиите с твърди електорати.

Източник: blitz.bg