Слави Трифонов за пореден път взриви жестоко мрежата!

За пореден път Слави Трифонов буквално взриви нета и стана обект на одумване от стотици хиляди българи. Само преди минути Дългия оповести писмено, че нямал и никога нямало да се съгласи да влезе в коалиция с партиите на Борисов и на Карадайъ. Той коментира, че това са инсинуации и гнусни лъжи, целящи да петнят името му, това на ИТН и да бунят духовете в страната.

"Няма да има коалиция между нашата и тези две партии. Запомнете го добре и ако трябва ще го повтарям всеки ден. ИТН няма да се коалира с ДПС и с ГЕРБ. Край! Точка по тази тема! Това е истината, друга няма. А днешното заседание бе единствено за свалянето на председателя на НС, който явно е извършил нарушение и след като е извършил нарушение, трябва да бъде наказан", коментира Трифонов.

Минути, дори секунди след думите му обаче, мрежата наистина завря от коментари на бесни потребители. Българите буквално пометоха Слави, заявявайки, че не вярват на сричка, излязла от устата му. Нарекоха го предател, мафиот, корумпиран и подлога на Доган и на Борисов. Обвиниха го в задкулисие и схема, която е била начертана още преди няколко години.

Мнозина са вече убедени, че има ли нови избори, то ИТН може да очаква всичко, но не и участие в следващия парламент. Просто, защото няма да им стигнат гласовете, хората тотално се разочароваха от тях, коментират по мрежите.