Тошко Йорданов цъфна със забележителен дрескод в НС!

Забележитилен дрескод показа в НС Тошко Йорданов. Човекът на Слави се появи в залата на едно от последните заседания, облечен във фланелка на Харвард. Такава, каквато обикновено носят училите там право, но идеята бе ясна - заяждане с Асен Василев и основно Кирил Петков. Нещо повече - Тошко бе по дънки и сако, но с размах свали сакото, преди да се качи на трибуната. Било му топло.

"Господин Йорданов, облеклото Ви не подхожда на сериозността на работата ни и на институцията, която представлявате. Засрамете се!", скастри го Мирослав Иванов, годеникът на Лена Бориславова. Но получи насмешливият отговор на Тошко, че е голяма жега и не я издържа. След това обаче Тошко подкара и нова песен, с нападки към Бориславова.

"Ние отговорността си я носим, носете си я и вие! Защото тази коалиция още през февруари щеше да се разпадне с трясък и знаете ли защо - защото решенията за държавата ни ги взимаше Лена Бориславова. Тя дърпаше конците и ви разиграваше на къси поводи. За каква отговорност, морал и етикет ще ми говорите", сопна се Йорданов.

Припомняме, че преди часове днес Корнелия Нинова върна празния и неизпълнен мандат на Радев, който скоро трябва да обяви имената на влизащите в служебния ни кабинет, както и дата за новия парламентарен вот.