Асен Василев и Мустафа Карадайъ застанаха един срещу друг!

На висок тон, един срещу друг, скочиха Асен Василев и Мустафа Карадайъ в НС днес. Такъв цирк скоро не се бе разигравал в парламента като обвиненията и обидите ескалираха. Лидерът на етническата партия заяви, че ПП са мафия, която окончателно е изгубила доверието на народа и трябва да си тръгне с оставка незабавно.

"Вие се опозорихте, изложихте, показахте на всички, че не ви бива и не разбирате нищо от това, за което бяхте избрани. Доверието към вас е снето и то не от нас, а от българите. Нямате повече място в управлението на нашата държава", разпени се Карадайъ от трибуната. Думите му бяха, разбира се, аплодирани от съпартийците и депутатите от опозицията.

На свой ред Василев буквално скочи побеснял и се развика - нещо неприсъщо за кроткия му натюрел, показван до момента. Той върна на нападките като нарече ояли се корумпирани мутри всички от старите правителства и се закле, че няма да ги оставят да продължат в същия темп. Дори и да не са вече управляващи.

"Промяната отдавна е започнала и тя ще продължи дори без нас в управлението. Ще продължи чрез хората по улиците, защото всички вие отдавна сте политически трупове. Песента ви е изпята и на челна стойка да се изправите, няма да продължавате да се гоите така, както се гояхте с десетилетия", заяви Василев.