Сергей Станишев се смее на Николай Бареков за историята с обсадата от симпатизанти

Сергей Станишев се смее на Николай Бареков след последната му новина. Лидерът на „България без цензура“ се похвали, че симпатизанти на партията са обсадили експремиера на бензиностанция и дори са го принудили да се скрие в санитарните помещения, за да избяга от въпросите им.

Случката се разиграла на 13 април, когато лидерът на ПЕС се появил в Сандански за предизборна агитация. По същото време симпатизанти на ББЦ също били в града заради мероприятия на движението. Двете събития минали мирно и тихо, но инцидентът се разиграл няколко часа по-късно, когато експремиерът спрял да зареди автомобила си.

[caption id="attachment_407071" align="alignright" width="300"]Сергей Станишев се смее на Николай Бареков Сергей Станишев се смее на Николай Бареков[/caption]

Засечен от феновете на Николай Бареков, Сергей Станишев бил посрещнат на местна бензиностанция и затрупан с въпроси. Накрая лидерът на БСП буквално трябвало да се скрие в санитарните помещения на комплекса, за да избяга от въпросите им.

Потърсен за коментар, експремиерът  Сергей Станишев отговорил с бурен смях. Това остава единствения му коментар в отговор на въпросите, дали е имало подобен инцидент между него и симпатизанти на Николай Бареков, пише електронното издание offnews.bg.

Сергей Станишев не коментира и друго изявление на Бареков — че копира кампанията на България без цензура. По думите на лидера на движението, ръководството на БСП умишлено провежда мероприятията си по същото време, по което и „България без цензура“, за да отвлече вниманието от техните събития. От БСП игнорираха коментарите, оставяйки всички въпроси по темата без какъвто и да е отговор.