Така и не става ясно дали вече е част от ПП

Бившият министър на спорта Радостин Василев, по-известен като Руди Гела изригна остро.

Повод за изригването му стана решение на Централната избирателна комисия, съгласно което ПП да бъде порязана от председателството на някои районни комисии в страната за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Руди Гела изригна

Нещо повече – Руди Гела дори прогнозира смело, че бившите му съпартийци от ИТН на Слави Трифонов няма изобщо да имат възможността да помиришат парламентарната атмосфера в новия парламент. Припомняме, че Руди Гела се сдоби с този прякор по време на министерския си мандат.

Така и не става ясно обаче дали той вече е дал своята заявка за членство в партията на Кирил Петков и Асен Василев – ПП.

Факт е, че той демонстрира твърдо застъпничество за нея.

Василев отбелязва, че обединението между ГЕРБ, ДПС и ИТН при формирането на Районните избирателни комисии в страната, е брутално.

Според него именно това мафиотското обединение е и причината, поради която ПП не получава полагащите й се ръководни места на председател, зам.-председател и секретар в много от РИК.

В заключение Руди Гела отбелязва, че естествено цялата тази работа е подпомогната от ЦИК. Той обаче подчертава, че няма да отстъпят нито крачка назад в истинската битка в мафията. Оприличава ИТН като жалки предатели на хиляди българи и прогнозира, че те никога повече няма да са част от политиката на страната.

Източник:  lupa.bg