Разпадът в ГЕРБ продължава с пълна сила, поредният им млад кадър се отцепи в посока България без цензура

Разпадът в ГЕРБ продължава с пълна сила, макар Бойко Борисов да твърди, че всичко в партията му е стабилно. След като цял куп народни представители на ГЕРБ обявиха, че напускат партията, поредният им млад кадър е на път да стори същото. Новината беше разгласена не от кого да е, а от отявления враг на Бойко Борисов Николай Бареков.

[caption id="attachment_278391" align="alignleft" width="300"]Разпадът в ГЕРБ продължава, Бареков отмъква още кадри на Бойко Разпадът в ГЕРБ продължава, Бареков отмъква още кадри на Бойко[/caption]

Нещо повече, Бареков, очевидно доволен от разпадът в ГЕРБ, самодоволно обяви, че въпросният народен представител ще се отцепи от групата на Бойко Борисов, за да се присъедини към редиците на неговия проект - България без цензура. Журналистът засега отказа да назове името на отцепника, но изтъкна, че той е сред младите и обещаващи кадри на ГЕРБ и е икономист. "Ако обявя името му сега, ще го превърна в мишена", обясни Бареков пред ПИК.

Бившият изпълнителен директор на ТВ7 за пореден път напомни, че ГЕРБ са останали без едни от най-добрите си специалисти, както и че разпадът в ГЕРБ продължава с пълна сила. Точно заради това Бареков е убеден, че на предстоящите евроизбори през май България без цензура има огромен шанс да ги победи. "Не може да си лекоатлет и да ти дадат да отговаряш за вътрешната сигурност", продължи още Бареков, очевидно визирайки бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.