Радостин Василев се закани яко на мафията, ако стане вътрешен министър!

Спортният министър в оставка Радостин Василев разтърси ефира днес като коментира варианта да бъде назначен за вътрешен министър, при положение, че Бойко Рашков стане шеф на  КПКОНПИ. Василев не само не отрече, че би приел поста, но и заяви рязко, че стане ли той заместник на Рашков, самият Бойко Рашков ще се стори на мафията като пролетна, люлчина песен.

"Засега обаче това е в сферата на вероятностите, защото позиции и постове още не са обсъждани. Първо трябва да говорим по всички значими за държавата въпроси и да установим гледаме ли в една посока, мислим ли единно. Едва после ще дойде и редът на това кой какъв и къде, това не е от първостепенна важност сега", каза Василев.

Той коментира и отцепилата се от Слави депутатка Виктория Василева като обясни, че според него, тя е взела най-основателното и правилно за себе си решение. "Виктория е сред главните основатели на тази партия, тя й даде всичко, но после се оказа, че само един човек - всички знаем кой, дърпа конците и дава разпореждания като у дома си. Ами не може така, няма как да се държиш с народните представители все едно са ти слуги или овце", заяви Василев.

Последно той бе категоричен, че не го вълнува какво ще говорят и Тошко Йорданов, и Ива Митева, и Каримански, и Балабанов, че и Слави. "Да говорят, имат правото. Ние пък имаме същото право да не се интересуваме", отсече той.