Бившият президент призова всички българи да дадат шанс на "България без цензура"

Николай Бареков получи напълно неочаквана подкрепа за политическото си начинание. Бившият президент Петър Стоянов заяви категоричната си подкрепа за журналиста и новосформираната му партия "България без цензура". Някогашният син депутат призова всички българи да дадат шанс на журналиста за политиката, тъй като единствен той предлагал реални решения за справяне с демографската криза в страната. Стоянов обяви позицията си по време на интервюто си за предаването "Лице в лице" на бТВ.

[caption id="attachment_264459" align="alignleft" width="300"]Петър Стоянов подкрепи Николай Бареков Петър Стоянов подкрепи Николай Бареков[/caption]

И докато голяма част от избирателите останаха озадачени от неочакваната подкрепа на бившия държавен глава към Бареков, то неуспелият кандидат за президент Богомил Бонев нападна директно Петър Стоянов. Според думите на Бонев, някогашният син народен представител се гласи да оглави евролистата на "България без цензура". В това именно се крие и причината за подкрепата на Стоянов, убеден е Богомил Бонев.

"Този (Стоянов б.а.) и брат му се слагаха преди на ГЕРБ, а сега и на Бареков. Като не успя да стане конституционен съдия, се натяга да гради еврокариера", изригна бившият вътрешен министър, предават от ПИК.