“Тази огромна кражба, която продължава вече 35 години, потъпкването на чувството за справедливост и сриването на авторитета на държавните институции, за това няма имунитет спрямо лицата, довели страната до това състояние. Ние ще се борим за пълно възмездие за всички тези деяния”, заяви вчера  заместник-председателят на “Възраждане” Петър Петров в предаването "Беновска пита" по Радио К2.

 

Той посочи още, че от най-голямата опозиционна сила са уверени в успеха на предстоящите избори.

 

“Политическата логика води натам. Вече е изчерпано това изпразнено от съдържание верую - мантрата на евроатлантизма. Видя се, че българските граждани се пробуждат и не вярват на манипулациите на общественото мнение, че България е много добре икономически, че покрива критериите за Еврозоната, че няма инфлация. Напротив, излезе статистика, че сме втори в Европа по ръст на цените на жилищата. Всички тези мантри, че сме в елита на Европа вече не хващат вяра и се надявам с масово гласуване да се затвърди това, което каза лидерът ни д-р Костадинов - време е за “Възраждане”, каза още Петър Петров.

 

Заместник-председателят на “Възраждане” допълни, че линията на поведение на партията, по отношение на европейската политика и предстоящият евровот не се е променила. От политическата сила ще настояват за една Европа на нациите и един ЕС, в който всяка държава има право на глас.

 

 “Също така искаме и настояваме за референдум за запазване на лева, референдум за членството ни в НАТО, спешно предоговаряне на финансовите условия на членството ни в Евросъюза, спиране на санкциите срещу Русия и прекратяване на военната помощ за Украйна”, коментира още Петров.

Източник: crimesbg.com