Направих каквото мога за хората. Това е важното - хората да са доволни и да решим проблемите. Кой го е свършил, не е важно. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. 

"Напрежението на практика е стихнало. Само още няколко протестиращи останаха, които са от мините. Обсъждат се нещата. Надявам се да няма политически момент, защото видяхме, че някои партии се набъркват", посочи още той.  

 

Пеевски: Енергийният министър да си заминава, ако не изпълни това!

 

"Енергийният министър трябва да си мери приказките. Вчера е бил когато се готвеше това нещо, участваше в него и ако имаше нещо да каже е трябвало да го каже. Ако той вчера се е подписал под нещо, което е неизпълнимо, веднага ще му искаме оставката и да си заминава, ако не изпълни това, под което сме се подписали всички", каза Пеевски. 

"Дали сме доверието си на кабинета, но то не е безгранично. Ако нещо не се изпълни от обещанието на хората, ние ще бъдем с тези хора тук отпред", категоричен е той. 

 

"Миналата седмица казахме, че трябва да бъде тук. Вчера беше тук. Не съм прочел какво е наговорил. Разбрах, че г-н Борисов е казал да идва веднага. Нека дойде веднага и обясни какво е имал предвид с изказванията си", апелира той от кулоарите на Народното събрание.

Източник: svobodnoslovo.eu