Направих каквото мога за хората. Това е важното - хората да са доволни и да решим проблемите. Кой го е свършил, не е важно. Това заяви депутатът от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. 

"Напрежението на практика е стихнало. Само още няколко протестиращи останаха, които са от мините. Обсъждат се нещата. Надявам се да няма политически момент, защото видяхме, че някои партии се набъркват", посочи още той.  

 

 

"Енергийният министър трябва да си мери приказките. Вчера е бил когато се готвеше това нещо, участваше в него и ако имаше нещо да каже е трябвало да го каже. Ако той вчера се е подписал под нещо, което е неизпълнимо, веднага ще му искаме оставката и да си заминава, ако не изпълни това, под което сме се подписали всички", каза Пеевски. 

"Дали сме доверието си на кабинета, но то не е безгранично. Ако нещо не се изпълни от обещанието на хората, ние ще бъдем с тези хора тук отпред", категоричен е той. 

 

"Миналата седмица казахме, че трябва да бъде тук. Вчера беше тук. Не съм прочел какво е наговорил. Разбрах, че г-н Борисов е казал да идва веднага. Нека дойде веднага и обясни какво е имал предвид с изказванията си", апелира той от кулоарите на Народното събрание.

Източник: svobodnoslovo.eu