Хората от ДПС са български граждани и са равни с всички хора и те имат своето представителство в наше лице, затова са ни изпратили тук, за да защитаваме техните интереси и така ще бъде. Това категорично заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. 

Сега ДПС има ясен глас и изразява това, което искат нашите хора. Аз съм тук да бъде чуван високо гласа на хората от ДПС. И така ще бъде, подчерта Пеевски. 

 

Христо Иванов винаги е пречил ДПС да бъде с тази демократична общност. Исторически, знаете както беше по времето на ОДС, ние сме подкрепяли демокрацията като цяло. Демокрацията е дошла благодарение на ДПС, напомни Делян Пеевски. 

Не може един човек да иска да изолира една партия и едни хора. За Христо Иванов, хората от ДПС са второ качество. Това трябва да приключи, отсече председателят на  ПГ на ДПС. 

Да не принизява нещата, че проблемите му са с Пеевски, призова той. Пеевски го нямаше няколко парламента, защо тези хора не кореспондираха с ДПС, а натикваха постоянно с лъжи и мазане ДПС в ъгъла, попита Делян Пеевски. 

 

Виждам, че много ги боли за това, но да го осъзнаят. Няма как да се случи, заяви той. 

Много го боли затова Христо Иванов и НПО-тата, които представлява и зад които стои българската олигархия. Защото Христо Иванов е малък, сладък слуга на българската олигархия, който тича по офиси. Трябва да видите, кой му е номерът за бързо набиране -  най-големият  олигарх, нека той да дойде и да  каже кой е, призова Делян Пеевски. 

Неговият чичко шеф, който го командва и привиква на една близка улица тук. И си го командва и си го прави каквото иска. Христо няма собствена воля, виждам, че това го боли. Иска в услуга на този олигарх и на олигархията като цяло. Той обича да ходи по офисите им, да се вози в колите им, да си говори за музеи в тези коли. Това е смешно, когато седнеш с един олигарх в колата си говориш за други неща. Като гледам как гузен обясняваше после за какво става на въпрос, допълни председателят на ПГ на ДПС. 

 

Христо Иванов трябва да разбере - няма да овладее прокуратурата, няма да овладее КПКОНПИ, няма да овладее регулаторите. България ще бъде свободна от олигархията. Това ще го направи  ДПС, отсече Пеевски. 

Ако мислят, че олигарсите ще владеят България, много бъркат. През натиск, през НПО-та, през сигнали в чужбина. Знаете, мен ме омаскариха по този начин, Христо Иванов и неговия шеф. Това няма да се случи, истината винаги излиза, нещата се променят и в света и навсякъде. Всичко ще стане ясно и лицата, които са омаскарявали хора, които са им станали жертва ще понесат своята отговорност, подчерта Делян Пеевски. 

 

Христо Иванов е готов с всякакви карти да се заиграе, защото трябва да осъществи мисията на своя олигарх, който иска да владее България, каза Пеевски. 

 

Но Христо Иванов е само частичка от тяхното обединение. Аз си разговарям с другите нямам никакъв проблем. Бъдещето на управлението не зависи от Христо Иванов, отсече Делян Пеевски. 

 

Той се надценява, подвежда ги, защото по отдавна е в играта, която той смята, че добре владее или така смятат неговите шефове.  Просто трябва да разберат- времето на олигархията свърши! Вече този парламент, с тази Конституция ще работи за хората. Всички партии е редно да работим за хората.

 

Олигарсите вън, властта в парламента, а не по офиси и автомобили, категоричен бе председателят на ДПС. 

Христо Иванов да  дойде да ме погледне в очите. Той взе да си признава лъжите. Христо

е от най-древната професия, една сладка куртизанка, която лъже после си признава, сяда по скутове, после излиза, обиден и сърдит, заключи Пеевски.

Източник: svobodnoslovo.eu