Сваленият кабинет на ПП не трябва да остава във властта нито за ден, провалените Киро и Асен търсят си да купят депутати от различни парламентарни групи

Източници, близки до падналия кабинет Петков разкриват, че Киро и Асен правят опити да си напазаруват още депутати най-вече от ИТН още преди президента да им връчи мандат.

Говори се, че предлагат космически суми и то само с една цел, а тя е да продължават да управляват  да доразграбят милиарди от  Плана за възстановяване и от външния дълг. Въпреки, че преди да вземат властта Киро и Асен се кълняха, че няма да вземат заеми.

Совалките, на които Кирил Петков тъче ще са не само в тайни заведения, но и по апартаменти. Това вече се случи когато премиерът посети дома на Радостин Василев по домашни пантофи. А там се срещна с още деветима депутата.

Изданието Блиц  получи и още скандална информация. По заповед на финансовия министър Василев в министерствата са започнали да унищожават документи. С единствената цел да прикрият следите си.

Машините за рязане на хартия работят с пълна сила. А някои от останалите документи ще бъдат изнесени извън министерствата и изгорени.

Така, че държавният глава Румен Радев да не бави мандата и да го връчи веднага на ПП, за да не продължават злоупотребите.

Източник: Блиц