Съселяните на Корнелия Нинова за сетен път я раниха направо в сърцето. На сегашните избори за депутати БСП заема второто място в Крушовица, а победата отмъква най-големия враг на лидерката Бойко Борисов.

От левицата отчита 67 подадени гласа, докато от ГЕРБ имат 85. От „ПП”са само със 7 гласа по-малко от червените и за тях глас са дали 60 човека.

Този плачевен вот никак не е изненадващ за селяните от Крушовица. Те не са виждали на живо Корнелия повече от 40 години и си я спомнят докато е била дете. Разочаровани са от нея защото до сега не намерила достатъчно време да им обърне внимание.

Нинова отдавна загърбила родното си място, а къщата на баща й се порутила и й е нужен ремонт. Тя излязла от Крушовица още от ученическите си години и ги зарязала. Селото й пустее с празни къщи, въпреки, че там живеят 1000 човека.

Безработица и неуредици мъчат селяните, а по-младите бягат в градовете. А малкото пенсионери, останали в селото били разочаровани, че вече нямат читалище и клуб на пенсионера. Те хлопнали кепенци, тъй като данъчните ще ги продават, защото изпаднали в неплатежоспособност.

В твърде окаяно състояние била и църквата в селото. Вътре не можело да се влиза защото вече се разпадала. Преди известно време селяните подкрепяли Корнелия с транспаранти, на които пишело „Обичаме те”. Но когато не им отвърнали с внимание и грижа свалили доверието си от нея и партията.

Всичко това както и всеобщия провал на изборите докарали шефката на БСП до нервен срив и тя посегнала към успокоителните,. Освен това Нинова страда и от високо кръвно, безсъние и изтръпване на ръцете заради синия стрес.