Оставащите броени часове до изборите в неделя, на фона на спадаща подкрепа, явно тотално са извадили от равновесие дерибеите от кликата на Ахмед Доган. Според последните социологически проучвания ДПС – Ново начало ще финишира пред земеделците от АПС, затова в отчаян опит да променят реалността специалистите по фалшиви новини – Николай Бареков, Илхан Кючюк и Валентин Тончев, предприеха преди минути нова атака. 

 

След като фейк-балонът им „Пеевски е избягал в Катар“, защото „има връзка с печатница за фалшиви пари в Шумен“ се спука, сега заговорниците са продуцирали ново активно мероприятие.

На редакционните мейли на редица медии е изпратено лъжливо „изявление“ от името на Делян Пеевски, което на пръв поглед звучи правдоподобно, но всъщност се касае за пореден нескопосан опит лидерът на ДПС да бъде замесен в случая с разбитата печатница за фалшиви банкноти.

 

Целта на заговорниците е Гугъл да индексира ключовите думи „Пеевски“, „фалшиви пари“ и „печатница“, а темата след това да бъде „завъртяна“ и коментирана чрез мейнстрийма, контролиран от олигарха Иво Прокопиев. Типичен прийом на бившите ченгета от Държавна сигурност, към които се числи и самият Доган – агент „Сава“.

 

За тяхно съжаление обаче измамата им се оказа съшита с бели конци и фейкът бързо беше разкрит. Сега сме в очакване каква нова налудна идея ще споходи днес и утре „дерибеите“, но каквото и да измислят оттук-нататък, истината е, че политическата им кариера приключи окончателно.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: blitz.bg