Перлата на кубинското крайбрежие Варадеро е в световния ТОП3

Не можем да виним Волен Сидеров, че разбира от хубаво: Островът на свободата не е само Фидел Кастро и хавански пури, той предлага прекрасни плажове и световно известни места за луксозни забавления, една неповторима атмосфера, накарала Хемингуей да се влюби в него.

Според познавачи и туроператори плажът Варадеро, където заснеха лидера на Атака да се препича, попада в световния ТОП3 по красота. Това потвърждава посланичката на Куба у нас Тересита Камачо в интервю за bTV.

[caption id="attachment_262024" align="alignleft" width="300"] Волен се препича на Варадеро[/caption]

23-километровата непрекъсната плажна ивица е сякаш посипана на ръка с фин златист пясък. Морето е кристално чисто и невероятно синьо. Наскоро луксозните хотели и инфрастуктурата на курорта са обновени, така че наистина си заслужава да се посети това райско кътче на Острова на свободата, и да остави човек парите си там.

Нейно превъзходителство госпожа посланичката обясни в интервюто си, че всеки е добре дошъл в петзвездните хотели и луксозните заведения на Варадеро, но няма практика правителствени делегации да се водят на плаж в Куба, пише ПИК.

[caption id="attachment_262025" align="alignleft" width="300"]varadero-beath Варадеро бийч[/caption]

След като дълго време от „Атака“ оспорваха „компроматите“, Волен Сидеров призна пред „24 часа“ за посещението си на световноизвестния плаж. Той още веднъж обяви, че за воаяжа не е използвал партийната субсидия, както го обвиняват. Той има „безкористни приятели“, а посещението е било на „частни начала“. Националистът, който не притежава нито къща, нито кола поясни, че обича да има малко, но качествено, и да е свободен от оковите на материалното. Сигурно затова се разведе с Капка, и в момента Сидеров има нещо „по-малко“ и „по-качествено“, за което не пожали пари и го заведе на плаж в Куба, вместо да се поти в парламента, коментират в мрежата.