Словесната битка Бареков-Станишев продължава с пълна сила

Словесната битка между лидерите на "България без цензура" Николай Бареков и партията столетница (БСП) – Сергей Станишев, продължава с пълна сила.

Бареков заяви в прав текст, че Станишев изпитва неистов страх от него и това е видно от всички. Той подчерта, че решението на червения лидер да оглави листата на партията на предстоящите евроизбори означава само едно – опитва се да избяга в Брюксел.

Новоизлюпеният политик твърди, че Станишев се готви за голям европейски пост и след като го заеме, ще остави министър-председателя Пламен Орешарски като сираче, което означава, че до една година ще трябва да си ходи.

[caption id="attachment_262065" align="alignleft" width="300"]Станишев ще зареже Орешарски Станишев ще зареже Орешарски[/caption]

Това стана ясно от думите на Николай Бареков пред Информационна агенция ПИК по повод твърдението на Станишев по негов адрес, че е популист.

Бареков припомни, че преди известно време, множество хора са твърдели, че е подкрепян от БСП и ДПС и именно това са двете партии, които му помагат. Той обаче заяви категорично, че това твърдение по никакъв начин не кореспондира с истината, допълвайки, че БСП е най-големият му враг. В заключение новият политик посочи, че се радва, че Станишев е водач на листата на партията столетница за Европарламент, тъй като той възнамерява да излезе срещу него като водач на листата на "България без цензура" и да го победи.