Цветанов е бил подслушван допреди няколко дни

Вече се заформи поредният грандиозен скандал в страната ни.

Адвокатът на Цветан Цветанов – Менко Менков заяви в прав текст, че телефонът на неговия клиент е бил подслушван. В същото това време от МВР и ДАНС категорично твърдяха, че няма подобни подслушвания. От данните, с които разполага Менков става ясно, че подслушването на телефона на Цветанов е било прекратено на 22 януари т.г. Правозащитникът на Цветанов подчерта, че разполага с конкретни доказателства, които да потвърдят думите му.

[caption id="attachment_264617" align="alignleft" width="300"]Цветанов е бил подслушван допреди няколко дни Цветанов е бил подслушван допреди няколко дни[/caption]

Председателят на „Движение 22” Татяна Дончева пък не разбира какъв е проблемът за това, че Цветанов е бил подслушван при положение, че е обвиняем. Според нея проблемът е друг – това, че лицата, които навремето са ги подслушвали, сега са ръководители на МВР и ДАНС. Депутатът от Коалиция за България Антон Кутев пък определи бомбата хвърлена от Менков като груб пиар, целящ да отклони вниманието от следствения Цветанов. Според него идеята е вината да бъде прехвърлена на сегашните управляващи, с което да се каже „Виждате ли, тези не са по-добри от нас?”.

Кутев бе категоричен, че представителите на ГЕРБ говорят за това, от което са най-уязвими. В заключение червеният депутат призна, че към този момент има редица „политически дилъри”, които имат интерес от всички скандали, които разтърсват страната ни, пише Блиц.