Николай Дренчев – един от депутатите, отстранен от партия “Възраждане”, днес категорично заяви, че обвиненията по техен адрес, че са били финансово стимулирани да напуснат партията или да действат срещу заповедите на ръководството, са абсолютни клевети. Това се отнасяло не само до действията на столичните общински съветници от “Възраждане”, които в четвъртък подкрепиха избора на Цветомир Попов за шеф на СОС, но и за бившата му колежка Елена Гунчева, която също е жертва на компроматна атака от страна на лидера Костадин Костадинов.

 

“Обвиненията към Елена Гунчева са просто една партенка”, заяви днес Дренчев пред журналисти, но учудващо нито една медия не отрази изказването в тази му част.

 

Някои от прясно отстранените му колеги пък попитаха как така никой не търси сметка на ръководството на “Възраждане” защо оправдава нелогичните си действия с клевети и прехвърля проблемите, компрометирайки хората, който с основание ги критикуват. “Не може всеки, напуснал партията, да бъде обвиняван, че е взел пари, особено, когато помията се излива върху личности, допринесли за каузата и работили безкористно”, допълниха те.

Източник: crimesbg.com