Николай Бареков не искал да говори за политика на националния ни празник, но бил принуден

Николай Бареков не успя да се сдържи дори и на днешния празничен ден. Навръх националния ни празник лидерът на България без цензура реши да продължи с нападките срещу конкурентите си от БСП и ГЕРБ. Това, което трябваше да бъде просто поздрав към всички българи по случай празника, се превърна в поредната политическа реч на Николай Бареков, недоволстват форумци.

[caption id="attachment_313892" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков скандализира с посланието си за 3-ти март Николай Бареков скандализира с посланието си за 3-ти март[/caption]

Пред ПИК журналистът честити 3-ти март на сънародниците ни в България и чужбина. И след пожеланието към страната ни най-накрая да заеме полагащото й се място в Европа, Николай Бареков продължи с политическата си пропаганда. "Нямах намерение точно днес да говоря за политика, но съм принуден", изцепи се Николай Бареков.

Бившият изпълнителен директор на ТВ7 нападна по грозен начин както Сергей Станишев, така и Бойко Борисов, наричайки ги "подлоги на ДПС". След което заяви, че думите му са просто отговор на нападките на двамата му опоненти към него.

"БСП и ГЕРБ се управляват не от техните ръководства, а от Боянския сарай", не спря с нападките Николай Бареков, очевидно намеквайки, че Ахмед Доган дърпа конците и в двете партии.

Думите му не бяха приети еднозначно от онлайн потребителите. Част от тях са категорични, че Николай Бареков е напълно прав в обвиненията си. Други обаче осъдиха изказванията му като твърде крайни.