Елена Гунчева заяви, че е в болнични, а в деня на вота ще...

Страшна интрига се заформи около отцепилата се от Възраждане и настоящ независим депутат Елена Гунчева. Дамата към днешна дата е в болнични и заяви, че в деня на вота за правителството основното ще бъде дали може да се придвижи, защото сега има затруднения с ходенето. Така и не уточни обаче за какво точно иде реч.

Колкото до кабинета "Василев", Гунчева заяви, че е изключително недоволна от управлението по времето на Кирил Петков и най-вече възропта срещу "огромната глупост", извършена спрямо руските дипломати, позорно натирени от България.

"Това ще доведе до наистина нечувани и страшно сериозни последици, от които всички ще са в ущърб само на нашата държава. Това не биваше да става, аз съм потресена и до момента. От друга страна искам да видя какво точно ще предложи Асен Василев като алтернатива на Петков и ако има умни и адекватни цели и решения, може би ще подкрепя кабинета. Не искам да се случи още по-лошото за България - а именно да се върне Борисов и партията му", каза Гунчева.

Тя твърдо отрече да е организатор на протест срещу Възраждане, както бе разпространено в мрежите и заяви, че това е опит да се подиграят с нея. "Партията си има лидер и да е жив и здрав. Мен не ме интересуват повече", заключи Гунчева.