"Бойко, Волен те направи премиер, Волен те махна", реди запененият рапър

Очаквано или не, Мишо Шамара защити Волен Сидеров в момент, в който цялата страна е възмутена от поведението на лидера на Атака. Рапърът, който в последните месеци се изявява като основен поддръжник на кабинета, оглавяван от Пламен Орешарски, публикува редица статуси в профила си във Фейсбук, с които се мъчи да оправдае скандалното държание на националиста.

[caption id="attachment_262432" align="alignleft" width="300"]Мишо Шамара защити Волен Сидеров Мишо Шамара защити Волен Сидеров[/caption]

Нещо повече, Шамара се опитва да сравни безпрецедентното поведение на националиста с протестите срещу управляващите. Според рапъра агресивният изблик на лидера на Атака по нищо не се различава от агресията на протестиращите. "Защо хората не се нахвърлят така срещу Борисов и Цветанов заради по-бруталните им престъпления", разсъждава Михаил в профила си.

Изпълнителят изтъква още, че именно Волен е направил Бойко премиер и пак той му е отмъкнал властта под носа. "И понеже заради Атака ГЕРБ не са във властта, реват като луди", пени се Шамара. За да не бъде нападнат от онлайн потребителите обаче, рапърът все пак изтъква, че държанието на Волен на летището във Варна, не е редно. "Той си е луд, да, ама поне прави правилни неща за страната ни", изцепи се звездата, предават от Offnews.bg.