Мартин Карбовски се вживя сериозно в ролята на жертва, сипе обиди и псувни от профила си във Фейсбук

Мартин Карбовски се нахвърли грозно върху целокупния български народ. Журналистът изригна срещу хората, които побързаха да го заклеймят заради слуха, че влиза в партията на Николай Бареков - "България без цензура" и дори се гласи да заеме поста на втори вицепремиер.

[caption id="attachment_267114" align="alignright" width="227"]Мартин Карбовски побесня Мартин Карбовски побесня[/caption]

В личния си профил във Фейсбук Мартин Карбовски нареди хората, които го хулят, при това с доста цветисти и обидни изрази. "Такива ли са хората, с които трябва да живея и, не дай боже, да правя държава", изригна репортерът. И продължава с нападките, заявявайки, че всички българи си заслужават ужасната съдба.

Мартин КарбовскиГрозните му думи бяха приети доста остро от онлайн потребителите, които не са съгласни с цинизмите и обидите, използвани от Мартин Карбовски, за да покаже недоволството си. В същото време на пресконференция по-рано днес лидерът на "България без цензура" Николай Бареков категорично опроверга слуховете, че Мартин Карбовски ще се присъедини към партията му.

Това обаче не успокои Карбовски, който не скри яда си, видяха от БЛИЦ.