Мария Захарова излезе с пост, който буквално взриви нета!

Говорителят на външното руско министерство подпали буквално мрежата преди часове. Мария Захарова, очевидно гледала и слушала изказването на Кирил Петков след вота снощи, излезе с коментар, който взриви потребителите. Тя изрази мнението си относно обвинението на премиера в оставка, че Елеонора Митрофанова (руският посланик) е сред виновните за падането на правителството.

"Това е чудесно. Всички разбрахме кои са виновниците за свалянето на петковия кабинет, но господинът пропусна да отбележи, че сред тях са и Батман, както и Жената-котка", свръх саркастично се изказа Захарова. Надали е нужно да се обяснява как постът й се превърна в хипер вайръл за минутки и се коментира от всички медии.

Действително Кирил Петков неведнъж обвини посланик Митрофанова, която постави редом до Борисов, Карадайъ, Пеевски, Доган, Трифонов и Костадинов. Той обяви публично, че те са виновни за провала на управлението му, като особената заслуга, разбира се, е на Славито.

Колкото до Трифонов, премиерът се произнесе твърдо, че Дългия вече няма да припари до парламента и че дори да се яви, за срамотиите, на идни избори, няма да вземе нищо като резултат. Той е вече изпята песен, заедно с партията му, каза Петков.