Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова

Лют депутатски скандал събуди зрителите на Нова тв.

Народните представители от ГЕРБ – Десислава Атанасова и от „Коалиция за България” - Татяна Буруджиева едва не се хванаха за косите в ефир. Двете бяха поканени в студиото, за да коментират поредния вот (трети) на недоверие, който бе внесен от ГЕРБ. Този път вотът засяга темата „сигурност”. На зрителите и водещите на сутрешния блок „Здравей, България” обаче им беше изключително трудно да разберат какво говорят Буруджиева и Атанасова, тъй като двете не спираха да се надвикват.

[caption id="attachment_265303" align="alignleft" width="300"]Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова Татяна Буруджиева отново нападна Десислава Атанасова[/caption]

Единственото, което успя да се разбере от казаното от Буруджиева, бяха нападките й по адрес на Атанасова. Тя я упрекна, че говори „безумия” и „абсолютни кьорфишеци”, а след това допълни и че казаното от бившата здравна министърка е „тапигьозлък“. На свой ред Десислава Атанасова се опита да се защити като помоли Буруджиева съвсем културно да спре да вика и подчерта, че няма никакви проблеми със слуха, освен това е до нея и я чува добре.

Направи впечатление, че на няколко пъти Атанасова едва се сдържаше да не избухне в смях. Татяна Буруджиева обаче беше изключително рязка и предупреди бившата здравна министърка да внимава какво говори. Очевидно червената депутатка бе готова да скочи срещу всяка дума, изречена от колежката й от опозиционната партия. Политоложката отговаряше изключително удобно на обвиненията на Атанасова срещу властта, като заявяваше, че това, с което трябва да се борят управляващите днес е в резултат на слабото и некадърно управление на ГЕРБ.

Атанасова обаче изрази задоволство, че няма да водят този спор цели четири години, тъй като сегашните управляващи щели да паднат много бързо, пише pik.bg.