Примата на родната естрада смята да подкрепи по този начин протестите срещу кабинета днес

Истинска сензация предизвика музикалната легенда Лили Иванова. Според запознати примата на родната естрада има намерения да раздава автографи с призиви "Оставка" на тях. Информацията дойде от организатора на днешния антиправителствен протест в София Цветозар Вълков.

[caption id="attachment_261489" align="alignleft" width="209"] Лили Иванова ще се включи в протеста срещу кабинета?[/caption]

По думите му, близка приятелка на Лили се е свързала с него, за да попита дали има нещо против певицата да се появи на Орлов мост, от където ще започне шествието. Звездата смята да раздава автографи, с които да иска оставката на управляващите. Все още не е ясно дали става въпрос за рекламен трик, с който да се обърне внимание на протеста или звездата наистина има намерения да се включи в митинга.

Припомняме ви, че днес от 14 часа ще започне поредното шествие с искане за оставката на кабинета, оглавяван от Пламен Орешарски. Към него ще се присъединят и наши сънародници от чужбина. Към момента близо 4000 души са завили присъствието си онлайн видяха от ПИК.