Лена Бориславова, която даде заявка, че се оттегля от политиката не издържа и цъфна в грдинката пред Народния театър на предизборна акция. Юристката е вкарала в редиците на партията се вместо себе си сестра си.

Двете дами били забелязани да провеждат агитация в столицата и да раздават листовки. Бориславова, която не участва в нацоналната обиколка на ПП след скандалите се нагърбила със задачата да агитира столичани. А сестра й Мариана, която работи като лекар в болница покрай Париж се върнала в родната за да помага на кака си.

Говори се, че докторката напуснала френската столица за винаги и си дошла в България за постоянно. Като решила са се пробва на политическата сцена.

Явно на Лена отсъствието от родината не й се отразило добре, защото тя видимо отслабнала , а проблемите й с годеника й продължават да я мъчат. Тя и Мирослав от много време не били засичани да се прибират двамата в общия си дом. Бившият й годеник и зам. шеф на парламента все още се надява да стане депутат. Но се подвизава в родния си Ямбол. Майка му бил активна и му помагала в кампанията и често била забелязвана да обикаля около партийния офис на сина си.

Годеницата му обаче не е припарвала там от тази пролет. Тя не искала да се среща с родителите на Миро, тъй като те я отхвърлили за снаха след скандалните разкрития, че има вземане, даване с премиера Киро.