Бившият шеф на кабинета Кирил Петков – Лена Бориславова, изчезна безследно. Повече от седмица от нея няма и следа.

32-годишната юристка сякаш е потънала вдън земя, след като на 22 август обяви официално, че няма да участва в предстоящите избори за народен представител. 

При все, че тя бе категорична, че ще продължи да подкрепя партията, действията й сочат точно обратното.
Лена Бориславова тотално е обърнала гръб на колегите си и не ги придружава по време на предизборната им обиколка из страната. 
Освен това категорично отклонява всички покани за медийна изява, а до неотдавна не излизаше от телевизионните студиа. 

След поредицата от скандали, в които бе забъркано името на Лена Бориславова, тя реши да се дистанцира от политиката заради накърненото й достойнство.
Мълвата понесе, че Лена Бориславова е изпаднала в тежка депресия покрай слуховете за интимната й близост с бившия премиер Кирил Петков и разпадналия се годеж с дългогодишния й приятел Мирослав Иванов.

Предполага се, че е потърсила подкрепа при по-малката си сестра Маргарита, която живее във Франция. Тя споделила пред близки, че възнамерява да замине при нея, за да се отдалечи от множеството си проблеми у нас. 

Запознати издават, че истинската причина за прекъсването на политическата кариера на Лена Бориславова след само шест месеца във властта, са родителите й. На тях им било крайно неприятно ежедневно да чуват жлъчни коментари по неин адрес. Това се отразило неминуемо върху иначе безоблачните им отношения.
Източник: retro.bg

Лена Бориславова изчезна безследно