Сергей Лавров излезе с официално становище относно здравето на Путин!

Сергей Лавров нарече "не с всичкия си" всеки, който разпространява "глупостите" за болестта на Владимир Путин. Външният министър на Русия направи това за Франс Прес, след като спекулациите със здравето, че дори и смъртта на президента Путин минаха границите на нормалността. Лавров е категоричен, че такова нещо няма и е лъжа, родена от болните мозъци на някои люде.

"Путин дава лични изявления всеки ден, срещите му се снимат, всичко е на показ и пред очите ви. Само кръгъл дебил няма да види, че отсреща му стои здрав мъж. Знаем, че за мнозина има лична изгода да разпространяват тези небивалици, но други просто им вярват и повтарят слепешката, което е престъпление. Не е вярно, хора! Путин е в цветущо здраве", заяви министърът.

От месеци гърмят новини, че руският лидер страда от тежка форма на рак, че губи почти изцяло зрението си и затова носи очила, че не може да се движи и му треперят крайниците, което пък уж се виждало на видеата от срещите му с политици. И още една камара конспирации, които направо удавиха виртуалния свят.

Стигна се и дотам, че Путин вчера да бъде обявен за мъртъв, като се твърди, че на мястото му сложили двойник. "Ако Путин умре, никой няма да признае за това месеци наред, защото ще настане адският хаос. Най-естественото е да му намерят заместник за пред камерите, а ходовете на политиката са ясни отдавна", твърдят в нета.