От Нова ТВ също не простиха на журналистката гафа с Николай Бареков и лъжливата информация

Люба Кулезич си вкара куриозен автогол с гостуването на Николай Бареков в предаването й миналата седмица. В него журналистката обяви на всеослушание, че БТК финансира партията на Бареков "България без цензура". И въпреки показаните документи, че това не е така, репортерката упорито продължи да си държи на своето.

[caption id="attachment_264865" align="alignleft" width="300"]Люба Кулезич си посипа главата с пепел заради гафа с Николай Бареков и БТК Люба Кулезич си посипа главата с пепел заради гафа с Николай Бареков и БТК[/caption]

И последствията не закъсняха. От БТК разпространиха официално опровержение, заявявайки категорично, че нямат нищо общо с "България без цензура". Нещо повече, от компанията настояха за публично извинение от страна на Кулезич, като в същото време намекнаха, че е възможно да поискат и правна компенсация за клеветата й.

Естествено, тази заплаха и излагацията на репортерката им никак не се хареса на шефовете на Нова ТВ и те буквално принудиха устатата водеща да се смаоунижи публично, посипвайки си главата с пепел заради думите си за БТК и Николай Бареков. Тази сутрин, в необичаен за нея стил, Кулезич обяви, че се извинява както на

Николай Бареков, така и на БТК, уточнявайки, че източниците й са я подвели лошо. И за да бъде унижението за водещата пълно, от медията също пуснаха официално писмо, в което се разграничават от действията и думите й, предават от БЛИЦ.