Корнелия Нинова се накара яко на народните представители!

Корнелия Нинова здраво се накара на депутатите в НС и то така, сякаш не са възрастни, а непослушни и сгазили лука хлапета. Лидерът на столетната партия смълча парламента като им извика право в очите, че гледат само своя си келепирски интерес във време на чудовищна криза и разединение. Нинова се зарече, че няма да допусне - тя и партията й, отново да се върнат на власт крадците и мафиотите.

"Всичко съм виждала през тези дълги години в политиката. Младите могат и да нямат нужните познания и опит, но аз имам. И съм преживяла какво ли не, всичко ми е минало през главата, особено мръсотиите на предишните управляващи и свързани с тях хора. Така че съм ритано куче и знам отлично как да се оправям.

На толкова неща съм била очевидец, но подобно мерзко и подло поведение като това днес, такава битка, такива грозни обиди и провокации заради интересите и властта, не съм виждала. Е, няма да успеете! Няма да си върнете старите угодни вам времена, в които народът е оставян гол като пушка, а вие дебелеете от имане", заяви Нинова.

Тя се закле, че дори и да има нови избори, от които държавата ни няма никаква полза в момента, ГЕРБ и ДПС пак няма да успеят да се съберат в кабинет, защото няма кой да се коалира с тях. "Интересно ми е как ще се справят с коренно противоположните си идеи с "Възраждане", ако сега си мислят, че заедно ще яхнат вълната", иронична бе Нинова.