Корнелия Нинова отвърна на Румен Радев от Бузлуджа!

Днес, на 131 годишнината от основаването на социалистическата партия у нас, лидерът й Корнелия Нинова отвърна на думите на президента, че това правителство е оставило в хаос държавата. Нинова твърдо контрира и заяви, че не те, а други хора внасят смут и хаос. И това са хората, които "са крали и искат да продължават да крадат в милиарди", заяви Корнелия.

"Не ние пречим на развитието на България и това се вижда без обяснения. Кой вдигна пенсиите на българските пенсионери с толкова, колкото не бяха вдигани от цели десет години?! Заради това управление народът ще плаща по-ниски данъци, а яслите и детските градини са безплатни. Кой друг направи нищо подобно през цялото си управление, да не говорим за няколко поредни мандата?!", атакува ГЕРБ Нинова.

Корнелия добави, че ако БСП получи шанса си на идните сега избори, то учебниците до 12 клас за учениците, както и детските лекарства ще станат също напълно безплатни. "Защото това е политика и това наричам аз управление - в което реално се правят неща, които да се усетят от хората и да им облекчат живота.

А не някой, който е крал от душа и в течение на години, сега се изплашил, че ще бъде хванат и парите му отнети, а той иска още да краде. Ето такива хора разрушиха дружно кабинета и поставиха държавата в патова ситуация", каза Нинова.