Колаж на лидера на БСП Сергей Станишев и неговата съпруга Моника Станишева взриви нета

Публична тайна е, че червеният лидер Сергей Станишев, всъщност не е лидер нито в семейството си, нито в партията си. Лидерските позиции не само в дома му, но и в работата му са изцяло иззети от неговата съпруга, която го държи под чехъл. Моника Станишева дърпа конците не само в семейството, но и в партията на съпруга си.

Това е причината политическият лидер често да става обект на подигравка. Властната Моника Станишева е човекът, който определя правилата не само в дома, но и в партията на червения лидер.

[caption id="attachment_411911" align="alignright" width="300"]Сергей Станишев Реалността в семейството на Сергей Станишев и Моника Станишева[/caption]

Провокиран може би от този факт, потребител на нета направи колаж на Сергей Станишев и съпругата му, който се превърна в истински хит. Колажът се превърна в най-споделяния фотос само за няколко часа. За основа на "произведението" е използвана семейна снимка, на която Сергей Станишев и Моника Станишева са заедно.

Потребителят е разменил лицата на главните герои. Ликът на Моника Станишева е над тялото на Сергей Станишев, а политическият лидер съответно е дамата на снимката. Колажът олицетворява пародията в семейство на Сергей Станишев, в което мъжката роля е иззета изцяло от съпругата му Моника Станишева.

Настоящата госпожа Станишева не пропуска възможност да се наложи над съпруга си. Колажът, олицетворяващ действителността в тяхното семейство, предизвика невиждан фурор в нета. Само за няколко часа той обиколи социалните мрежи, събирайки хиляди лайкове и споделяния, пише ПИК.