Разкриха кой е виновен Кирил Петков и Никола Минчев да изглеждат като идиоти с чисти дрехи и лопати в ръце в наводнените карловски села.

Двамата са били помолени да дойдат „на терен“ от водача на листата на ПП в Пловдив-област Росен Костурков. Вечно депресираният панагюрец бил допълнително подтиснат от факта, че вътрешната социология на партията в момента му дава 7% изоставане от ГЕРБ. Затова и Костурков намислил серия „ексклузивни“ мероприятия, които да му вдигнат рейтинга.

Първото било яхването на народната болка в наводнените села. Идеята на Костурков била водачът на градската листа – Никола Минчев и той като водач на Пловдив-област да се помотаят няколко часа с лопати в ръце, за да покажат „съпричастност“ и да бъдат наснимани. Поканен бил и Кирил Петков, който веднага захапал въдицата и спешно долетял от София.

Като видял обаче хейта срещу Петков, Костурков решил да си спести „рекламата“. Което е извадило от обувките Кирил Петков, който се почувствал изигран. Номерът на Костурков само потвърждава съмненията, че е преминал на страната на Асен Василев в битката на Кокорчо с Кирил Петков за превземане на партията.
Източник: demokrat.bg
 

Киро е бесен, човек на Асен Василев го извозил да се снима като идиот с лопата в карловското село