Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера изобличи лицемерието и двойните стандарти на Васил Терзиев с гневен пост във фейсбук:

 

“Кметът на София заявил, че заставал зад проекта на душеприказчика си Борис Бонев за новата организация на движение на бул. “Патриарх Евтимий” и бул.”Витоша”. Цитирам: “Но когато искаме да живеем в град с по-чист въздух, който да прилича повече на европейските градове, е нужно да мислим за развитие на градския транспорт, за ускоряването му, за алтернативни методи, за придвижване поне през някои месеци, когато времето позволява, но не ни е целта да наказваме нито живущите, нито хората с коли"., хвърли светлина върху обърканите мисли на Терзиев столичният общински съветник на воеводите.

“Малко лицемерно е кметът, който си паркира Порше Кайена пред общината на безплатното място баш пред входа да ни говори за алтернативни методи за придвижване. Все пак той не ходи на работа с колело, има гарантирано парко място без пари на Московска 33, а в карето Васил Левски-Патриарх Евтимий-Витоша-Евлоги Георгиев народът бедства”, не крие възмущението си Контрера.

 

Лицемерието трябва да е в умерени граници, Терзиев! Хората гледат!