С управлението на ДПС в община Кърджали ние реализираме българския етнически модел, на който архитект е д-р Ахмед Доган. Модел, който има за основа философията на толерантността и заедността. Това заяви на предизборна среща в Кърджали председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. В нея участваха кандидатът за кмет Ерол Мюмюн и екипът на Централния предизборен лъч на партията.

Този модел на приемственост днес трябва да го развием отново от Кърджали и то до такава степен, че да стане част от нашата култура. Да го направим култура на приемствеността, обясни Карадайъ.

Той похвали дългогодишния кмет на Кърджали инж. Хасан Азис като заяви, че той е вдигнал летвата много високо. През изминалите 20 години Кърджали стана еталон за управлението на ДПС, каза Карадайъ.

Искам да аплодираме и кандидата ни за кмет Ерол Мюмюн, който има самочувствието и амбицията при така високо вдигнатата летва да поеме щафетата, заяви още председателят на ДПС.

Ще развием модела на приемствеността и ще покажем още на тези избори в община Кърджали, че ще изберем за кмет на общината Ерол Мюмюн с най-малко 57 процента и най-малкото половината на 57 общински съветници, добави Карадайъ.

Карадайъ даде знак от Кърджали. Мощна подкрепа за Ерол Мюмюн

Ерол Мюмюн има нуждата от нашата подкрепа, на всеки един от нас. Първо на предизборната кампания, след това на изборите, но след като е в управлението. И ние ще го подкрепим, каза още председателят на ДПС.

С дистанцията на времето все по-често и с още по-голяма отговорност поглеждам към изминалите 20 години като кмет на община Кърджали. Да сме честни – всички извървяхме огромен път, постигнахме много – издигнахме града ни до общината с най-много зелени площи в България, до единствения център на автомобилостроенето у нас, до общината с най-много разрешителни за строеж - ясен признак, че хората искат да живеят именно тук, като Столица на толерантността у нас. Добрата политика на ДПС продължава с избора на Ерол Мюмюн за кмет на Кърджали, каза Хасан Азис, зам.-председател на партията.

Гражданите на Кърджали ще управляват Кърджали, вие ще бъдете кметът на Кърджали, обърна се към множеството Ерол Мюмюн.

Основната ми цел е да направим така, че младите хора да се върнат в Кърджали - нашите деца, нашите внуци да се приберат от Европа, да бъдат в родните си места, при нас, при семействата си, където им е мястото, заяви кандидатът за кмет на града. Но за да успеем да направим това трябва всички заедно да работим здраво в следващите 4 години – да създадем нови работни места с добро, атрактивно, европейско възнаграждение, да отворим нашия град и да привлечем инвеститори. Да бъдем верен помощник на местния бизнес, да работим по инфраструктурата, зелените площи, парковете, начерта програмата си Ерол Мюмюн.

Източник: standartnews.com