Реших да вляза в политиката след покана от председателя на партия Български гласъ г-н Георги Попов, когото познавам изключително добре и считам за един от малкото достойни и честни политици и му вярвам, че той ще работи за да повиши качеството на живот на гражданите на Република България, а не както се нагледахме напоследък на месии които уж идват за промяна, но единственото нещо което промениха е размера на личните си банкови сметки. Това заяви известният футболен рефер Таско Тасков, който за пръв път се кандидатира за депутат. Той води листата на ПП „Български гласъ“ в Ловеч.

 

“Другата причина да вляза в политиката е, че познавам много добре г-н Георги Попов, който е председател на партия “Български гласъ”. Той е един човек, който наистина е достоен и като влезе в парламента ще работи за повишаване качеството на живот на обикновените граждани. Той и ние, неговите сподвижници, ще работим за благото на хората в България. Избрах “Български гласъ” заради вече изказаното мнение за председателя на партията, а и защото се дава на всеки един член и симпатизант на партията да има собствено мнение и да се бори за регионални каузи които смята, че биха помогнали на обикновения гражданин”, допълни водачът на листата в Ловеч.

 

Вижте във видеото какво накара Таско Тасков да влезе в политиката и защо точно от ПП “Български гласъ”? Какви са неговите мотиви за влизане в политиката и за какво ще работи в 50-ото Народно събрание, ако бъде избран за народен представител от 11 МИР-Ловеч.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Платена публикация.